ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Team Cherry ανανέωσε τη σελίδα του Hollow Knight: Silksong στο SteamDB

Μήπως είναι ώρα για νέα;

Εξακολουθούμε να αποκτάμε όλο και μεγαλύτερη απόσταση από την τελευταία που είχαμε νέα του Hollow Knight: Silksong, με την ομάδα που το αναπτύσσει στην Αυστραλία να έχει βυθιστεί στη σιωπή. Το παιχνίδι πάει από αναβολή σε αναβολή και δεν το βλέπουμε καν στα μεγάλα game shows για να μπορούμε έστω να εικαστούμε το πότε θα κυκλοφορήσει. 

Παρ' όλα αυτά, υπήρξε δραστηριότητα από τη μεριά της Team Cherry, που φέρεται να πείραξε το προφίλ του παιχνιδιού στη βάση δεδομένων του Steam, ανανεώνοντας κάποια γραφικά και assets που θα τους φανούν χρήσιμα στο Steam Page του. Ο Wario64 κοινοποίησε στο Twitter/X την παρατήρησή του, εξηγώντας πως είναι η πρώτη παρέμβαση των developers μετά τον περασμένο Ιανουάριο.

Μπορεί να είναι εντελώς τυπική διαδικασία και να μην σημαίνει κάτι, ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα αυτή η κίνηση να προμηνύει κάποια ανακοίνωση για το παιχνίδι, εφόσον σε αυτή είναι πολύ πιθανό να εμπεριέχεται το ενημερωμένο artwork του. 

Επειδή όμως την έχουμε πατήσει πολλές φορές στην ελπίδα να μάθουμε το παραμικρό για το Hollow Knight: Silksong, θα σας συμβουλεύαμε να το αγνοήσετε μέχρι νεωτέρας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.