ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Techland αποκάλυψε το Dying Light: The Beast

Δωρεάν για όσους αγόρασαν την ultimate έκδοση του Dying Light 2!

Τελικά ο μυστηριώδης survival τίτλος που αναφερόταν στον ερχομό κάποιου τέρατος και είχε teasαριστεί έντονα πριν την Gamescom ήταν ένα standalone Dying Light παιχνίδι!

Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο είναι ότι ξεκίνησε αρχικά ως ένα story DLC για το Dying Light 2: Stay Human, αλλά το μέγεθός του και η κατεύθυνση που πήρε άλλαξαν τόσο, που τελικά εξελίχθηκε σε μια αυτόνομη εμπειρία.

Όπως πληροφορούμαστε από την Techland, το Dying Light: The Beast θα είναι ένα 18-ώρο ταξίδι σε καινούργιες περιοχές του κόσμου του Dying Light, τις οποίες θα μπορείτε να εξερευνήσετε μόνος σας ή με άλλα 4 άτομα, μέσω co-op. Η πλοκή του ακολουθεί τον Kyle Crane (με τον original voice actor του από το Dying Light), ο οποίος επιστρέφει μία δεκαετία μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, σε ένα μονοπάτι εκδίκησης μαζί με τις νέες zombie δυνάμεις του. Από ήρωας γίνεται τώρα επικίνδυνος και θα χρειαστεί να εφαρμόσει στην πράξη όλους τους τρόπους επιβίωσης που διδάχθηκε στο μεσοδιάστημα.

Για να δείξει την εκτίμησή της προς όσους περίμεναν υπομονετικά το νέο περιεχόμενο του Dying Light 2, η Techland θα διαθέσει το The Beast δωρεάν για τους κατόχους της ultimate edition, που προορίζεται φυσικά για τις ίδιες πλατφόρμες (PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S). 

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.