ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο φετινό Summer Game Fest

Δηλώνει παρούσα για ακόμη μία χρονιά στη γιορτή του gaming.

Μπορεί η Μεγάλη Εβδομάδα να πλησιάζει, όμως η μεγάλη εβδομάδα που περιμένουν όλοι οι απανταχού gamers τούτου εδώ του πλανήτη είναι αυτή του Summer Game Fest. Μπορεί η 7η Ιουνίου να είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά, όμως σιγά-σιγά αρχίζουν να γίνονται γνωστές οι συμμετοχές στη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του gaming.

Μία από αυτές θα είναι της Ubisoft, η οποία ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο του Game Fest θα πραγματοποιήσει ζωντανά στο Λος Άντζελες το επόμενο Ubisoft Forward της και ειδικότερα στις 10 Ιουνίου, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ. Αυτή θα είναι και η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ubisoft θα δώσει το παρών, ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει φέτος.

Αν θυμάστε, πέρσι η Ubisoft μας είχε δείξει πλάνα από το -όπως αποδείχτηκε- πολύ καλό Prince of Persia: The Lost Crown, το Star Wars: Outlaws, το Avatar: Frontiers of Pandora, το Skull & Bones, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και νεότερα σχετικά με την πορεία του Assassin’s Creed franchise με πολλαπλά trailers του Assassin’s Creed Mirage. Φέτος τι λέτε να δούμε; Προσωπικά ποντάρω στο Star Wars: Outlaws.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...