ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft επιβεβαίωσε την επετειακή έκδοση του Beyond Good & Evil

20 χρόνια είναι αυτά, γίνεται να μην τα γιορτάσεις;

Όπως ανακοίνωσε η Γαλλική εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό του πολυαναμενόμενου sequel στο X (πρώην Twitter), “the cat is out of the bag” και το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition είναι γεγονός. Και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς εκτός από την Αυγουστιάτικη «πατάτα» που έκανε το ESRB, σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού εμφανίζονται online, με το Xbox να αποκαλύπτει διάφορα achievements του, ενώ το ίδιο το παιχνίδι εθεάθη και στο Microsoft Store.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά όμως και η ίδια η Ubisoft δεν μπορούσε να κρατήσει «σιγή ιχθύος» μιας και “προσέφερε κατά λάθος σε ορισμένα Ubisoft+ μέλη μία αρχική έκδοση του παιχνιδιού”, κάτι που την ανάγκασε να επισημοποιήσει και την ύπαρξη της επετειακής έκδοσης που έρχεται στις αρχές του 2024 για κονσόλες της τωρινής και προηγούμενης γενιάς.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, το Beyond Good & Evil κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2003 σε PS2, Xbox, GameCube και PC και παρ’ όλο που δεν είχε πετύχει εμπορικά παρά τα διθυραμβικά σχόλια των κριτικών, πλέον έχει αποκτήσει ένα cult κοινό. Τέλος, μην ξεχνάτε πως εδώ και 15 χρόνια η εταιρεία ετοιμάζει το sequel του παιχνιδιού, το οποίο όμως έχει περάσει από σαράντα κύματα και παραμένει άγνωστο το πότε θα το δούμε να κυκλοφορεί. Ίσως η κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης να αποτελέσει μία καλή στιγμή για να μάθουμε νεότερα για το sequel.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...