ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Valve ανακοίνωσε επιτέλους την ύπαρξη του Deadlock

Με τον πιο απλό τρόπο που θα μπορούσε.

Αφού γνωστοποιήθηκε πως το μη ανακοινωμένο παιχνίδι της Valve συγκέντρωσε πάνω από 18.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, ήρθε επιτέλους η στιγμή που ανακοινώθηκε. Μπορεί η Valve να προέβη στην πιο απλή και μη ουσιαστική ανακοίνωση που θα μπορούσε, όμως το γεγονός πως πλέον το Deadlock έχει τη δική του σελίδα στο Steam είναι αρκετό.

Η σελίδα του Deadlock στο Steam είναι κάτι παραπάνω από λυτή, καθώς αν εξαιρέσουμε ένα trailer 22 δευτερολέπτων, που δεν δείχνει και τίποτα, αλλά και την περιγραφή του παιχνιδιού δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία που δεν ήταν γνωστή μέχρι και σήμερα. Όπως ήδη ξέραμε, το Deadlock είναι ένα multiplayer hero shooter που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, με την πρόσβαση τη συγκεκριμένη στιγμή να είναι περιορισμένη.

Αν και λοιπόν η Valve παραδέχτηκε τελικά την ύπαρξη του Deadlock κατά κάποιον τρόπο, δεν παρέδωσε κάτι ουσιαστικό σχετικά με το games της, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να παραμένει ακόμα άγνωστη, μαζί με ένα σωρό ακόμα σημαντικές πληροφορίες.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.