ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η "Yennefer" της σειράς The Witcher πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι Unknown 9: Awakening

Ντεμπούτο στις gaming ερμηνείες για την Anya Chalotra!

Είχαμε από την Gamescom του 2020 να το δούμε το συγκεκριμένο και άξιζε η αναμονή. Το Unknown 9: Awakening ξανασυστήθηκε στο gaming κοινό, με ένα εμφατικό τρέιλερ που εστιάζει στο concept, στην πρωταγωνίστρια και στο combat system του παιχνιδιού. Η Bandai Namco μας γνωρίζει στη Haroona, μία "αναζητητή της αλήθειας" που έχει επαφή με μια άλλη διάσταση γνωστή ως "Fold". Αποφασισμένη να εκδικηθεί τα λάθη του παρελθόντος της χρησιμοποιεί κάθε υπερφυσικό μέσο για να προστατέψει την ανθρωπότητα. 

Τη βλέπουμε να συνθλίβει τους εχθρούς της, όπως και να τους ελέγχει, ενώ η Bandai Namco διευκρινίζει πως πρέπει να τη χειριζόμαστε εξίσου καλά σε σώμα με σώμα αναμετρήσεις, σε stealth και χρησιμοποιώντας τις λεγόμενες "Umbric" ικανότητες. 

Σημαντικό selliing point για το Unknown 9: Awakening η ηθοποιός που υποδύεται τη Haroona. Η Anya Chalotra, που υποδύεται τη Yennefer στο The Witcher του Netflix, είναι αυτή που χαρίζει την ερμηνεία της στην πρωταγωνίστρια. Ο ρόλος της ταιριάζει "γάντι", αφού έχει αποδείξει ότι ξέρει να "μπαίνει στα ρούχα" μιας ισχυρής μάγισσας.

Πλέον γνωρίζουμε επίσης πως το Unknown 9: Awakening θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.