ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Zelda ΟΝΤΩΣ πρωταγωνιστεί στο The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Τεράστια κυκλοφορία για το Switch στις 26 Σεπτεμβρίου!

Μία από τις πιο αναπάντεχες αποκαλύψεις του Nintendo Direct αποτέλεσε το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, για πολλούς λόγους. Είναι ένα παιχνίδι που δανείζεται την αισθητική και τον χειρισμό του Link's Awakening Remake, όμως διαθέτει ένα εντελώς διαφορετικό concept: Είναι μία solo περιπέτεια της Zelda! 

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Link να χάνεται μέσα σε μία σκοτεινή πύλη προς μία άλλη διάσταση στην προσπάθειά του να ελευθερώσει την πριγκίπισσα, η οποία μετά παίρνει τα ηνία, βρίσκει το μαγικό Tri Rod και ξεκινά την περιπέτειά της για να προστατεύσει το βασίλειο της Hyrule. Κύριο μηχανισμό του παιχνιδιού αποτελούν τα "echoes", μία δύναμη που εμπεριέχεται στο σκήπτρο και μπορεί να επικαλεστεί η Zelda για να αντιγράφει αντικείμενα και όντα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί για παράδειγμα να κάνει duplicate ένα κουτί που βρέθηκε στον διάβα της για να δημιουργήσει νέο μονοπάτι ή να ανέβει κάπου, να αντιγράψει έναν εχθρό που συνάντησε για να τη βοηθήσει στη μάχη αυτή τη φορά και να λύσει puzzles. Είναι ένα παιχνίδι που θα βασίζεται στη δημιουργικότητα κάθε παίκτη για να αξιοποιεί κάθε χρήσιμη απομίμηση, γι' αυτό και ο Eiji Aonuma πιστεύει πως θα το ζήσουμε όλοι διαφορετικά.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα λανσαριστεί και μία νέα, χρυσή, συλλεκτική έκδοση του Nintendo Switch Lite, που είναι στολισμένο με τα χαρακτηριστικά εμβλήματα της σειράς The Legend of Zelda.

Όλα αυτά στις 26 Σεπτεμβρίου!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.