ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απόντα από την E3 2021 πολλά games της WB

Δεν έχουν κάτι νέο να δείξουν.

Αν ενθουσιαστήκατε με το logo της WB Games στην E3, καλό είναι να μετριάσετε τις προσδοκίες σας, εφόσον το line-up της θα είναι πολύ πιο αδύναμο από ότι φανταζόμασταν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει επιβεβαίωση μόνο για το Back 4 Blood, ενώ τα μεγάλα ονόματα είναι βέβαιο πλέον πως θα απουσιάσουν.

Ο λόγος για τα Hogwars: Legacy, Gotham Knights και Suice Squad: Kill the Justice League, κανένα εκ των οποίων δεν θα έχει κάτι καινούριο στο εν λόγω event, όπως μας ενημέρωσε προκαταβολικά η WB, ούτως ώστε να μην απογοητευτεί το κοινό της που τα περιμένει πως και πως.

Το παράδοξο είναι πως τα Hogwarts και Gotham Knights ήταν αρχικά προγραμματισμένα για 2021 επομένως άσχετα με το delay που έλαβαν αμφότερα, περιμέναμε να δούμε κάτι. Πρέπει μάλλον να οπλιστούμε με υπομονή και να ελπίζουμε πως η WB θα έχει άλλους άσσους στο μανίκι της για αυτό το showcase.

Θυμίζουμε πως η παρουσίαση της WB Games θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου τα μεσάνυχτα (στην ουσία 14 Ιουνίου).

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88