ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστρέφει η E3 το 2023 και με φυσικό event

Θα πραγματοποιηθεί και ψηφιακή έκθεση.

Σύμφωνα με της ESA, διοργανώτρια της E3, η μεγάλη γιορτή του gaming σχεδιάζει να επιστρέψει το 2023, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας αλλά και ψηφιακά.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά μέσα σε τρία χρόνια η E3 ακυρώθηκε εντελώς, με την ESA να θέτει ως κύριο αίτιο την ασφάλεια των εκθετών και συμμετεχόντων από την πανδημία του Covid-19.

Ο πρόεδρος της ESA, μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στο μέσο The Washington Post ανέφερε πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε το 2023 με μία ψηφιακή και μία διαπροσωπική εκδήλωση. Όσο αγαπάμε αυτές τις ψηφιακές εκδηλώσεις, και όσο προσεγγίζουν κόσμο, θέλουμε αυτή τη παγκόσμια εμβέλεια, γνωρίζουμε όμως επίσης πως υπάρχει έντονη επιθυμία να βρεθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, να δουν ο ένας τον άλλον και να μιλήσουν για όσα κάνουν τα παιχνίδια σπουδαία».

Ο Pierre-Louis συμπλήρωσε επίσης: «Πιστεύω ότι το υπέροχο σε όλον αυτόν τον πειραματισμό είναι ότι οι εταιρείες κάθε μεγέθους προσπαθούν να καταλάβουν τι λειτουργεί καλύτερα, για να προωθήσουν το προϊόν και το περιεχόμενο που θέλουν να μοιραστούν με τους καταναλωτές».

Ακόμα και πριν την πανδημία του Covid-19, η αίγλη της E3 είχε αρχίσει να ξεφτίζει, με μεγάλους εκδότες όπως την Sony, να εγκαταλείπουν το event. Σε συνδυασμό με την φετινή απραξία, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεσαν πως το τέλος της E3 είναι κοντά. Είναι πολύ ενθαρρυντικό λοιπόν να γίνεται γνωστό από επίσημα χείλη, πως το μεγάλο event θα επιστρέψει του χρόνου.

Πηγή: The Washington Post

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88