ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η EA αποσύρει τρία Battlefield games από τα ψηφιακά καταστήματα

Υπάρχει ένα μπέρδεμα...

Τη δυσάρεστη είδηση πως θα αποσύρει τέσσερις τίτλους της μετέφερε η γνωστή σε όλους EA, εφόσον είναι τρία τα παιχνίδια Battlefield και το Mirror`s Edge που θα δουν την πόρτα της εξόδου από τα digital stores. Μέσα από το επίσημο blog της, η EA αποδίδει φόρος τιμής στο τελευταίο, όπως και στα Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company και Battlefield: Bad Company 2, όλα εκ των οποίων θα αποτελέσουν παρελθόν από τις πλατφόρμες διανομής τους στις 28 Απριλίου. Ο λόγος είναι φυσικός και επόμενος, εφόσον στο blog συμπληρώνεται πως στις 8 Δεκεμβρίου θα αποσυρθούν οι online servers τους, αφού όλα τους έχουν παλιώσει πια και προφανώς δεν συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο ώστε να διατηρηθούν αυτά τα ψηφιακά οικοσυστήματα.

Για τα δύο Bad Company, όπως και για το Mirror`s Edge, διευκρινίζεται πως αν τα έχετε στις συλλογές σας θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις offline υποδομές τους και μετά το de-listing, αλλά όσοι δεν τα έχουν αγοράσει δεν θα μπορούν να τα βρουν σε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το πέρας της 28ης Απριλίου. Επιπλέον, παρατέθηκε και ένα ψηφιακό ένθετο FAQ για τυχόν απορίες, όπως και ένα heartfelt μήνυμα προς τους fans:

"Ενώ αυτοί οι τίτλοι διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, ανυπομονούμε πλέον να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μαζί σας καθώς γυρίζουμε την προσοχή μας στις τωρινές και στις μελλοντικές Battlefield εμπειρίες."

Το τέλος είναι κάπου στον 1.5 μήνα μακριά, οπότε κάντε τα κουμάντα σας!

[UPDATE]: Η αναφορά στην περίπτωση του Mirror`s Edge πάρθηκε πίσω από την EA, επομένως - τουλάχιστον για την ώρα - δεν θα ισχύσει η αφαίρεσή του από τα ψηφιακά stores!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88