ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

EA Play Live 2021 στις 22 Ιουλίου

Έχουμε πλέον επίσημη ημερομηνία για την παρουσίαση της Electronic Arts! Γνωρίζαμε πως δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της E3 και πως θα φιλοξενήσει το δικό της, ανεξάρτητο showcase, αλλά πλέον έκανε γνωστό πως θα δούμε τα όσα έχει να μας ανακοινώσει στις 22 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι αναμένεται να μας παρουσιάσει σε αυτό, ωστόσο είναι εύκολο να ισχυριστούμε πως θα παραστούν κανονικά τα αθλητικά games της όπως FIFA 22, Madden 22 και NHL 22. Παράλληλα, μέχρι τότε θα έχει πραγματοποιηθεί το reveal του νέου Battlefield, επομένως ίσως εμβαθύνουν σε αυτό και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιο νέο από τα μέτωπα των Star Wars, Dragon Age, Skate ή Need for Speed. Τώρα για το νέο Mass Effect, το teaser του οποίου είδαμε στα The Game Awards, λίγο δύσκολο... Παρόλα αυτά πάντα μπορεί να υπάρχει κάποια έκπληξη την οποία δεν γνωρίζουμε. 

Η κεντρική σελίδα της ωστόσο αναφέρει πως σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα για το τι ακριβώς να περιμένουμε.

Πηγή: EA

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88