ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η EA μας ρωτά αν θέλουμε remakes των Dead Space 2 και 3

Να ξέρουν να μην μπουν άδικα στον κόπο...

Με διθυράμβους αφίχθη η επανέκδοση του πρώτου Dead Space πριν από ένα μήνα, εφόσον εκτιμήθηκε από κριτικούς και καταναλωτές για την αναβαθμισμένη εκδοχή που προσφέρει για το δημοφιλές survival horror. Μία δόση ικανοποίησης φαίνεται να υπάρχει ήδη στα ενδότερα της EA που επέτρεψε αυτό το remake, εφόσον η μετενσαρκωμένη κυκλοφορία της EA Motive άφησε εξαιρετικό απόηχο, σε αντίθεση ας πούμε με τον πνευματικό διάδοχο του παιχνιδιού, το The Callisto Protocol. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν και κρίνοντας από τα πρώτα στατιστικά πωλήσεων, η EA μπήκε στο τρυπάκι να καλοκοιτάξει και τα δύο sequels του Dead Space, ρωτώντας δημοσίως το κοινό κατά πόσο θα ενδιαφερόταν να δει αντίστοιχες προσπάθειες γύρω από τα Dead Space 2 και Dead Space 3. Τα αποτελέσματα ήταν κατά βάση θετικά, υπήρξαν όμως και περιπτώσεις με ενστάσεις.

Ομολογουμένως, το τωρινό Dead Space Remake φέρει αρκετές αλλαγές, κάτι που ενθουσιάζει το κοινό για την ενδεχόμενη προσαρμογή του - κοινώς συμφωνημένου - πιο αδύναμου Dead Space 3, όπως και του ενδιάμεσου παιχνιδιού. Άλλοι fans, όπως ήταν αναμενόμενο, εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν κάτι εντελώς νέο γύρω από το Dead Space franchise, κάτι διόλου απίθανο, εφόσον είναι πολύ σύνηθες στις μέρες μας να βλέπουμε δημοφιλής σειρές να επιστρέφουν, ίσα για να φρεσκάρουν τις μνήμες μας και να χτίσουν νέο fan base εν όψει κάποιου νέου release. Η EA Motive πάντως έχει τα χέρια της απασχολημένα, αφού μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει στρέψει την προσοχή της στην παραγωγή του Iron Man παιχνιδιού, IP που εξασφάλισε ύστερα από συμφωνία με τη Marvel.

Από τη στιγμή που η Motive παρέδωσε έναν τίμιο επανασχεδιασμό ενός τόσο αγαπημένου τίτλου σίγουρα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού ώστε να αναλάβει και τα άλλα δύο παιχνίδι της σειράς, αλλά υπάρχουν πολλές διαδικασίες και λογιστικά που πρέπει να συνυπολογιστούν για να δούμε και τα άλλα δύο games της σειράς να λαμβάνουν αυτή την περιποίηση. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88