ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

EA Sports FC 25: Αποκαλύφθηκαν οι αθλητές του εξωφύλλου της Ultimate Edition

Η πλήρης αποκάλυψη του παιχνιδιού στις 17 Ιουλίου!

Λίγες ώρες μετά τους τελικούς των Euro και Copa America, η EA έσπευσε να παρουσιάσει το εξώφυλλο του EA Sports FC 25 Ultimate Edition, με τους εν ενεργεία παίκτες Jude Bellingham και Aitana Bonmatí, αλλά και τους θρύλους του αθλήματος Zinedine Zidane, David Beckham και Gianluigi Buffon να το συναποτελούν. Γύρω τους βρίσκονται σχεδόν όλα τα πιθανά τρόπαια που μπορεί να σηκώσει ένας ποδοσφαιριστής, όπως και διάφορα άλλα σημαντικά ποδοσφαιρικά αντικείμενα. 

Η EA με αυτή την παρουσίαση δεν έκανε κάτι άλλο παρά να επιβεβαιώσει τις πρόσφατες διαρροές για τη συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού, ενώ όπως φαίνεται όντως ο Jude Bellingham θα φιγουράρει στο εξώφυλλο της βασικής έκδοσης του EA Sports FC 25. Κάτι απόλυτα λογικό, μίας και ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία απροσδόκητα εκπληκτική χρονιά, καταλήγοντας μάλιστα να κατακτήσει το Champions League, ενώ βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του Euro, ως διεθνής παίκτης της Αγγλίας.

Επιπλέον, η EA έκανε γνωστό πως η πλήρη αποκάλυψη του EA Sports FC 25 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου, με το πρώτο trailer να δίνεται στη δημοσιότητα. Εκεί, πιθανότητα θα επιβεβαιωθεί και το cover του παιχνιδιού, ενώ μάλλον θα μάθουμε και τις αλλαγές που θα έχει από τον προκάτοχό του. Να υπενθυμίσουμε επίσης πως έχει διαρρεύσει η ημερομηνία κυκλοφορίας του EA Sports FC 25 για τις 27 Σεπτεμβρίου, κάτι που περιμένουμε επίσης να επιβεβαιωθεί ή να διαψευσθεί σε δύο μέρες από σήμερα.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.