ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

EA Sports FC 25: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του και ανακοινώνεται σύντομα

Γκολ από τα αποδυτήρια!

Όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε στις ημέρες που η EA Sports θα βγάλει στη δημοσιότητα το νέο της ποδοσφαιράκι, γι' αυτό και έχουμε τις πρώτες διαρροές πληροφοριών του παιχνιδιού από μερικούς αρκετά αξιόπιστους industry insiders. Μετά την αποκάλυψη του λογοτύπου του FC 25, που ειλικρινά δεν φέρει καμία έκπληξη στον σχεδιασμό του, ένα νέο ρεπορτάζ του Dealabs μας προσφέρει στο πιάτο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία τοποθετήθηκε σε μία πολύ γνώριμη περίοδο για την EA Sports. 

Βάσει του άρθρου του πάντα αξιόπιστου billbil-kun, το EA Sports FC 25 θα λανσαριστεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 2024 σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch, ενώ όσοι αγοράσουν την καθιερωμένη Ultimate Edition θα αποκτήσουν πρώιμη πρόσβαση από τις 20 του μήνα, πληρώνοντας φυσικά το εξτρά αντίτιμο. Το μεγάλο reveal του παιχνιδιού δεν έχει ακόμη ημερομηνία, στο Dealabs όμως υπολογίζουν ότι θα συμβεί μέσα στις 10 επόμενες ημέρες, ίσως κοντά ή λίγο αργότερα από τον τελικό του UEFA Euro 2024. 

Δεν γνωρίζουμε κάτι περαιτέρω όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή του εξωφύλλου ή τα νέα features του παιχνιδιού για παράδειγμα, αλλά δεν ανησυχούμε γνωρίζοντας πόσο ενδελεχώς παρουσιάζει όλα αυτά τα στοιχεία των παιχνιδιών της η EA Sports οδεύοντας προς την κυκλοφορία τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.