ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έχουμε το πρώτο gameplay trailer του Civilization VII και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η θρυλική σειρά επιστρέφει για τα καλά!

Μετά από επτά ολόκληρα και επιτυχημένα χρόνια έρχεται σιγά σιγά το νέο κεφάλαιο της θρυλικής Civilization σειράς και η Firaxis δεν μας άφησε με την αγωνία ούτε με το παράπονο στο χθεσινοβραδινό σόου της Gamescom και μας παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer του νέου Civilization VII.

Ξεκινώντας με μία επίκληση στη νοσταλγία, το trailer που μας έφερε και έκανε narrate ο Creative Director του παιχνιδιού, Ed Beach, όχι μόνο ήταν ένας φόρος τιμής για το παρελθόν της σειράς, αλλά και μία ματιά στο όραμα και στο μέλλον της. “Build an Empire to stand the test of time” ήταν το πρώτο μότο του trailer το οποίο μας έδειξε ούτε λίγο ούτε πολύ μία πληθώρα από αυτοκρατορίες που πέρασαν στα βιβλία της ιστορίας και οι οποίες ναι μεν μπορεί να έχουν πέσει, όμως μέσα από τον μαγικό κόσμο του Civilization VII μπορούν να αναγεννηθούν.

Ανανεωμένα και πιο ζωντανά από ποτέ animations, νέα mechanics και επικές μάχες κάνουν τη σύντομη εμφάνιση τους στο trailer, όμως εξηγούνται ακόμα πιο αναλυτικά στο deep dive βίντεο που ανέβασε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Το Sid Meier’s Civilization VII κυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου για PC μέσω Steam και Epic Games Store, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...