ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ed Boon: "Θα κυκλοφορήσουμε περισσότερο story για το MK1"

Δεν κρύβει τα σχέδια της NetherRealm ο director της.

Παρευρισκόμενος στο 2023 Comic Con Experience - São Paulo, ο μυθικός Ed Boon μίλησε για το που στρέφει την προσοχή της η ομάδα του τώρα που τα πολλά-πολλά έχουν φύγει από τη μέση με το release του Mortal Kombat 1 και των πρώτων DLC χαρακτήρων. Η απάντηση είναι περισσότερο Mortal Kombat 1, αφού φαίνεται πως θα ακολουθηθεί παρόμοια post-launch στρατηγική με το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς.

Τα λόγια του Ed Boon ήταν χαρακτηριστικά:

"Ακριβώς όπως κάναμε με το MK11, θα κυκλοφορήσουμε ένα δεύτερο μέρος με περισσότερη ιστορία και θα έχουμε και μία μεγάλη έκπληξη μετά από αυτό".

Το πρώτο τμήμα της δήλωσής του αποκωδικοποιείται εύκολα, εφόσον μας λέει έμμεσα πως θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο του MK11: Aftermath, το οποίο τελικά είχε και τεράστια σημασία για την εξέλιξη του franchise, αφού αυτουνού τα αποτελέσματα οδηγούν στις plot διακλαδώσεις του MK1. Τώρα η "μεγάλη έκπληξη" που αναφέρει θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, όμως φαίνεται πως θα αφορά το ίδιο το παιχνίδι, αφού η NetherRealm παίρνει τουλάχιστον διετία ανάμεσα στα releases της, αν όχι παραπάνω.

Φυσικά, όλα αυτά θα δουν το φως του ήλιου κατά πάσα πιθανότητα αφού έχουμε στα χέρια μας και τους 6 DLC χαρακτήρες του Kombat Pack που ήδη γνωρίζουμε, άρα θα φάμε τουλάχιστον το πρώτο μισό του 2024.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.