ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εκτενής παρουσίαση με gameplay πλάνα του Assassin's Creed Nexus VR

Hidden blade σε πρώτο πρόσωπο!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects της Ubisoft των τελευταίων ετών είναι το Assassin’s Creed VR, το οποίο γνωρίζουμε πως αναπτύσσεται τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορεί προσωπικά να μην είμαι ο μεγαλύτερος λάτρης του franchise, όμως η ιδέα του να τρέχω και να κάνω παρκούρ στους φανταχτερούς και γεμάτους ιστορία κόσμους που δημιουργεί η Ubisoft με εξιτάρει. Αν συνυπολογίσω και το γεγονός πως θα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όσο πιο πειστικά γίνεται το hidden blade, τότε ίσως θα πρέπει να προβώ στην αγορά ενός VR νωρίτερα από όσο περίμενα.

Σήμερα η γαλλική εταιρεία επέλεξε να μας παρουσιάσει ένα εκτενές βίντεο, που αναφέρετε σε διάφορους τομείς του Assassin's Creed Nexus VR, δίνοντας απαντήσεις σε κομβικά ερωτήματα. Για αρχή, στο παιχνίδι θα είστε ένας ελίτ χάκερ, ο οποίος εργάζεται μυστικά στην Abstergo για λογαριασμό του Brotherhood. Αυτό θα σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε σε 3 διαφορετικές ιστορίες των AC, παίρνοντας τον ρόλο των Ezio Auditore, Connor και της Kassandra. Σκοπός είναι να εντοπίσετε μία σειρά από μυστηριώδη αντικείμενα που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της ζωής του οι παραπάνω χαρακτήρες.

Εκεί που εντόπισα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στο σύστημα μάχης, το οποίο επιτρέπει τόσο την κατά μέτωπο επίθεση όσο και το stealth. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται χρήση του hidden blade πραγματικά με αφήνει άφωνο, ενώ θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω για να νιώσω την αίσθηση. Αντίστοιχο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλοι τρόποι επίθεσης, καθώς είδαμε να γίνονται μάχες με σπαθιά, τόξα αλλά και με άλλα κλασσικά όπλα των AC.

Τέλος, αν και το παρκούρ δείχνει αρκετά εντυπωσιακό νομίζω πως για όσους δεν έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν VR θα τους πάρει λίγες ώρες μέχρι να το συνηθίσουν. Το Assassin's Creed Nexus VR αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου για το Meta Quest 2, 3 και Pro.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.