ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εμβάθυνση στο story και την περιήγηση του Suicide Squad: Kill the Justice League

Άρχισε τα κατατοπιστικά developer diaries η Rocksteady.

Το πρώτο επεισόδιο της βίντεο σειράς Suicide Squad Insider ανέβηκε στα κανάλια της Warner Bros. και μας παρουσιάζει από την αρχή το Suicide Squad: Kill the Justice League. Σε αυτό το βίντεο είδαμε αρκετούς από τους developers του παιχνιδιού να μας μιλούν για τα της ιστορίας και του traversal, δύο κομμάτια του παιχνιδιού που φαίνεται πως θα αποτελέσουν πυλώνες για την πρώτη κυκλοφορία της Rocksteady σχεδόν μέσα σε μία δεκαετία. 

Ο director του υποστηρίζει πως έχουν βρει φοβερούς τρόπους να επεκτείνουν το δικό τους Arkhamverse, αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια των villains. Βασική προτεραιότητα για τους δημιουργούς του Suicide Squad: Kill the Justice League είναι, με βάση τα λεγόμενά του, τα mechanics των χαρακτήρων να αντικατοπτρίζουν τις προσωπικότητές τους καθόλη τη διάρκεια του συνεχώς αναπτυσσόμενου παιχνιδιού, κάτι που ο ίδιος πιστεύει πως θα ενθουσιάσει αρκετά τους παίκτες.

Πολλή έμφαση δίνεται στη Metropolis, το κύριο περιβάλλον του συγκεκριμένου video game, η οποία θα είναι allegedly διπλάσια σε έκταση από τη Gotham του Batman: Arkham Knight. 

Το βίντεο ασχολείται επίσης με τα εναρκτήρια στιγμιότυπα του story και με συνοπτικές εξηγήσεις των διαφοροποιήσεων ανάμεσα στο gameplay των τεσσάρων anti-heroes (για αυτό το game), των Deadshot, King Shark, Harley Quinn και Captain Boomerang.

Ανατρέχοντας στα όσα είχαμε μάθει/γράψει/μεταφέρει για το Suicide Squad: Kill the Justice League στο παρελθόν διαπιστώνουμε πως δεν μάθαμε κάτι το συνταρακτικό, ούτε είδαμε κάποια έντονη αλλαγή στη δομή του, παρότι το παιχνίδι έλαβε τεράστια αναβολή για τις 2 Φεβρουαρίου του 2024 πριν αρκετούς μήνες. Ακόμα υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από το live-service πλάνο, ωστόσο ακούστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου πως θα υπάρξει μπόλικο δωρεάν post-launch περιεχόμενο.

Θα μεσολαβήσουν κι άλλες τέτοιες παρουσιάσεις μέχρι να φτάσουμε στο παγκόσμιο launch, με το επόμενο επεισόδιο να ασχολείται περισσότερο με τα του combat.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.