ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy VII Rebirth | State of Play

Υπέροχο σε κάθε πραγματικότητα!

Χωρίς αμφιβολία, ήταν το τελευταίο τρέιλερ που παρουσίασε η Sony στο State of Play του Σεπτεμβρίου που έκλεψε την παράσταση και μας έκανε να ευχηθούμε να έρθει ο Φεβρουάριος νωρίτερα.

Αναφερόμαστε φυσικά σε ένα ακόμη καταπληκτικό τρέιλερ για το Final Fantasy VII Rebirth που παρουσίαζε πολλές γνωστές τοπικές σκηνές και πρόσωπα. Καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της Square Enix. Ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα του τρέιλερ, έχουμε κλεφτές ματιές από το Cosmo Canyon, τον αντιδραστήρα της Nibel, το κανόνι της Junon και το πολυτελές Golden Saucer.

Αρκετά από τα παλιά mini games που φιλοξενούσε το Golden Saucer φαίνεται να επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένων G-Bike και Chocobo racing και κάποιου είδους fighting game με μοντέλα χαρακτήρων κοντά στο πολυγωνικό lego στυλ του αρχικού παιχνιδιού. Επίσης, παρατηρήσαμε και διάφορα μέσα μεταφοράς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την εξερεύνηση του πελώριου κόσμου που υπόσχεται το game. Ανάμεσα τους έχουμε ένα off-road Buggy, ιπτάμενα chocobo, που μας πείθουν πως το chocobo breeding θα επιστρέψει ως δραστηριότητα και είδαμε τον Cloud απάνω σε πατίνι Segway σε μια περιοχή που θυμίζει την Costa del Sol.

Τέλος, είδαμε τον Cait Sith σε πλήρη λεπτομέρεια και στο combat, καθώς και τον Sephiroth να μας συνοδεύει στο boss fight με το Materia Keeper. Αλλά για πολλούς, η πιο ευχάριστη αποκάλυψη της βραδιάς ήτανε τα τρία δευτερόλεπτα στα οποία είχαμε το προνόμιο να ατενίσουμε την κόκκινη κάπα του Vincent Valentine.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου 2024 αποκλειστικά στο PlayStation 5.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης