ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Φεβρουάριο έρχεται το Lysfanga: The Time Shift Warrior της Quantic Dream

Θυμίζοντας έντονα το Hades.

Την Quantic Dream την γνωρίζουμε από τα interactive adventure games που έχει κυκλοφορήσει ανά τα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από τα μεταφυσικά Farhenait και Beyond Two Souls, αλλά όπως και από το πιο σκοτεινό Heavy Rain. Παιχνίδια που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία των video games. H πιο πρόσφατη έως τώρα κυκλοφορία της ήταν και αυτή στο ίδιο genre, με το Detroit: Become Human, άλλα φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μία αλλαγή η οποία ονομάζεται Lysfanga: The Time Shift Warrior.

Το παιχνίδια είναι ένα hack 'n' slash με τεράστιες επιρροές από το επικό Hades της Supergiant Games, όπως θα δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ. Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει:

“Η μοίρα του Βασιλείου σας εξαρτάται από εσάς... εσάς... και εσάς. Γυρίστε το χρόνο πίσω για να δημιουργήσετε κλώνους των προηγούμενων εαυτών σας και πολεμήστε με ένα δικό σας στρατό. Γίνετε λεγεώνα και θριαμβεύστε πάνω από ορδές τεράτων για να σώσετε την Antala σε αυτό το παιχνίδι Hack 'n' Slash με ανατρεπτική τακτική.”

Το Lysfanga: The Time Shift Warrior αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου μέσω Steam και Epic Games Store, με την κανονική τιμή του παιχνιδιού θα ανέρχεται στα 24,99 ευρώ, αλλά όσοι επιλέξουν να το αγοράσουν κατά την πρώτη εβδομάδα του λανσαρίσματος θα το βρουν στα 19,99 ευρώ. Δεν ξέρω για εσάς άλλα εγώ αγαπώ την Quantic Dream, αγαπώ και τo Hades οπότε σίγουρα θα του δώσω μια ευκαιρία!

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.