ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το lobby του Assassin’s Creed: Infinity

Η live-service era του πολυαγαπημένου franchise παίρνει σάρκα και οστά.

Για ακόμη μια φορά το Insider Gaming του Tom Henderson μας δίνει το τσαγάκι από τα παρασκήνια της βιομηχανίας και αυτή τη φορά το μέλλον του AC είναι στο στόχαστρο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα πλάνα της Ubisoft μετά το Assassin’s Creed: Mirage είναι αρκετά διαφορετικά από τη πεπατημένη που ακολουθεί εδώ και 17 χρόνια. Στόχος είναι μια συνεχής live-service ενασχόληση με τον κόσμο του AC και αυτό θα το προσφέρει το Assassin’s Creed: Infinity που θα λειτουργεί σαν το hub του όλου εγχειρήματος. Μέσω αυτού θα κυκλοφορήσουν και οι επόμενοι τίτλοι του franchise κατά σειρά (Red, Invictus και Hexe) και θα μεταφερόμαστε στο ανάλογο παιχνίδι μέσα σε δευτερόλεπτα από τον αντίστοιχο τομέα του lobby. Επίσης, αναφέρεται στο άρθρο πως η ομάδα του Insider Gaming είδε και πλάνα με το Assassin’s Creed: Red τα οποία θα μείνουν κρυφά για λόγους εμπιστευτικότητας.

Το Assassin’s Creed: Infinity θα εκτυλλίσει τη live-service μορφή του μέσα από τη μοντέρνα ιστορία των παιχνιδιών, περιέχοντας όλα τα βασικά στοιχεία ενός τέτοιου παιχνιδιού. Το item shop του τίτλου θα ονομάζεται «The Exchange» προσφέροντας στους παίκτες ημερήσια και εβδομαδιαία cosmetics για τους δύο χαρακτήρες του Red (Naoe και Yasuke). Συν τοις άλλοις, θα υπάρχει και το ‘Synchronization’ feature (όχι για leaps of faith δυστυχώς) το οποίο θα δίνει πρόσβαση στον κάθε παίκτη στα ‘Projects’ ή καλύτερα battle passes. Όπως συμβαίνει και με το item shop, έτσι και αυτά τα battle passes θα περιλαμβάνουν κυρίως cosmetic rewards με γνώμονα τα DLC’s ή τις νέες κυκλοφορίες.

Το Assassin’s Creed: Red αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, το Invictus (αμιγώς multiplayer) μέσα στο 2025 ενώ το Hexe θα το περιμένουμε το 2026. Όσον αφορά τα του τελευταίου, η πρωταγωνίστρια θα ονομάζεται Elsa και μέσα στη Ubi το χαρακτηρίζουν ως το ‘πιο σκοτεινό παιχνίδι του franchise’. Ταυτόχρονα με τους τίτλους αυτούς ο γαλλικός κολοσσός δουλεύει πάνω σε projects όπως το Obsidian (Black Flag Remake), το Nebula (με setting στην Ινδία, την Αυτοκρατορία των Αζτέκων και τη Μεσόγειο), το Raid (μία free-to-play συνεργατική PvE εμπειρία), το Echoes (ακόμη ένα multiplayer) και ένα επιπρόσθετο Assassin’s Creed remake μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Are you ready to work in the dark to serve the Light? Θα το μάθουμε σύντομα…

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.