ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εμφανίστηκε μία "Complete Edition" για το Horizon Forbidden West

Και δεν αφορά μόνο το PS5!

Δεδομένου πρέπει να θεωρούμε πως αργά ή γρήγορα θα δούμε το Horizon Forbidden West να λαμβάνει πρωτίστως μία πιο ολοκληρωμένη έκδοση με τα DLC που έχει υποδεχθεί, όπως και ένα port για τους υπολογιστές, όπως είχε πραγματοποιηθεί με το πρώτο παιχνίδι λίγα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία.

Πριν 2-3 μέρες είχαμε δει μία καταχώρηση στο IMDA της Σιγκαπούρης, η οποία ανέγραφε το «Horizon Forbidden West – Complete Edition» και αν δεν πειστήκαμε τότε πως είναι κάτι υπαρκτό, τώρα το γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Ο Γάλλος leaker bilbil-kun, με άριστο record μηνιαία στα PS Plus free games και σε πολλές ακόμη gaming αποκαλύψεις, δημοσίευσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Dealabs, βάσει του οποίου ισχυρίζεται πως η προαναφερθείσα απόλυτη έκδοση του HFW είναι έτοιμη για κυκλοφορία σε PS5 και PC. Το πακέτο θα περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι και το Burning Shores DLC που απολαύσαμε τον περασμένο Απρίλιο.

Αν η Complete Edition κυκλοφορήσει άμεσα θα έχει μεσολαβήσει 1.5 χρόνος από το launch του Horizon Forbidden West στο PS5, οπότε αυτό θα είναι το διάστημα που χρειάστηκε για να σπάσει η PlayStation αποκλειστικότητά του. Η τελευταία ενημέρωση της Guerrilla μας έχει αφήσει στις 8.4 εκατομμύρια καταγεγραμμένες πωλήσεις και μπορούμε να φανταστούμε το παιχνίδι να ξεπερνά εύκολα τα 11-12 εκατομμύρια ύστερα από την εμφάνιση αυτής της – αντικειμενικά – πιο ολοκληρωμένης έκδοσης.

Ίσως ακούσουμε για αυτήν σε κάποιο State of Play, ίσως αποτελέσει και ξαφνικό άρθρο στο PS Blog, εφόσον το είπε ο bilbil-kun, όμως, δεν μπορούμε παρά να θεωρούμε την είδηση ακριβέστατη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.