ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εμπρός... πίσω στα hack and slash με το Dynasty Warriors: Origins | State of Play

Παλαιώνει το setting, εξελίσσεται το combat!

Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα ετοιμάζεται να κάνει για ακόμα μία φορά η Omega Force, δηλαδή να μας πετάξει στο πεδίο της μάχης και να αντιμετωπίσουμε 1000 -γιατί όχι και παραπάνω- εχθρούς ταυτοχρόνως! Με το Dynasty Warriors: Origins αποδίδει φόρο τιμής στην σχεδόν 30ετή ιστορία της σειράς, επιστρέφοντας στις ρίζες της non-stop δράσης που τη χαρακτηρίζει και αξιοποιώντας το όποιο νέο hardware για να κάνει αυτούς τους πολέμους πολλαπλά πιο αξιομνημόνευτους!

Για πρώτη φορά ένα Dynasty Warriors θα πιάσει την εποχή των Τριών Βασιλείων, με τον πρωταγωνιστή να είναι ένας "ανώνυμος ήρωας". Οπότε μπορείτε να περιμένετε Κίνα, μάχες σε απέραντα εδάφη γεμάτα στρατεύματα, όπως και τις χαρακτηριστικές μαζικές εξοντώσεις των αντιπάλων σας. Αν υπάρχουν games που ξέρουν να εικονοποιούν τον "χαμό", αυτά είναι τα Warrior games και η Omega Force πίσω από αυτά.

Θα δούμε/μάθουμε περισσότερα για αυτό τους επόμενους μήνες δεδομένου του ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025 για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.