ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ένα εκατομμύριο πωλήσεις για το Lies of P

Η διάκρισή του μόνο ψέμα δεν είναι.

Σε μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το soulslike τίτλος της Neowiz, κρίνοντας από το γεγονός ότι κέντρισε το ενδιαφέρον τεράστιου αριθμού παικτών μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το Lies of P φαίνεται να έπεισε το gaming κοινό πως κοπιάρει με τον καλύτερο δυνατό το Bloodborne και σε πολλά σημεία συμπληρώνει τον τίτλο της FromSoftware, εξού και το γεγονός πως έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως και σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες διατίθεται.

Το γεγονός γιόρτασε δημοσίως η Neowiz, δημιουργός εταιρεία και εκδότρια του Lies of P, κοινοποιώντας το παρακάτω μήνυμα προς τους fans:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους πολίτες της Krat. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας βοηθήσατε και μας συντροφεύσατε και ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε και στα μελλοντικά μας ταξίδια επίσης.»

Για indie game, δίχως να έχουμε εικόνα του κόστους ανάπτυξής του, ακούγεται σαν να τα πήγε φοβερά, ενώ πρέπει να σκεφτούμε πως ο συνολικός αριθμός παικτών του ενδέχεται να είναι πολλαπλάσιος, θυμούμενοι πως το Lies of P διατέθηκε από το launch του στους καταλόγους του Game Pass.

Πολύ θετική εξέλιξη για έναν τίτλο που από την πρώτη μέρα απέκτησε φανατικό κοινό και κάλυψε, έστω προσωρινά, την ανάγκη του κόσμου για μία επανέκδοση του Bloodborne.

Σύντομα θα έχετε και το δικό μας review για το παιχνίδι!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.