ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ένα Pokémon των Game Boy Advance και DS έρχεται στο Nintendo Switch Online

Το πρώτο της υπο-σειράς Mystery Dungeon!

Οτιδήποτε σε Pokémon καλωσορίζεται πάντα μετά βαΐων και κλάδων από τα μέλη του Nintendo Switch Online, και η νέα προσθήκη δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη του Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team στο Nintendo Switch Online Expansion Pack, πράγμα που σημαίνει πως από τις 9 Αυγούστου όλοι οι συνδρομητές της ύψιστης συνδρομητικής βαθμίδας της Nintendo θα μπορούν να το ξαναπαίξουν ή να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά, αν δεν έχουν εμπειρία με την original έκδοση των Game Boy Advance ή Nintendo DS.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η διαφορετική του ονομασία δεν είναι τυχαία, εφόσον τα Pokémon Mystery Dungeon ξεχωρίζουν από τα mainline Pokémon παιχνίδια της Game Freak, προσφέροντας μία πιο ιδιαίτερη και challenging roguelike εμπειρία. Στο συγκεκριμένο οι παίκτες ελέγχουν έναν άνθρωπο που ξυπνά και έχει μεταμορφωθεί σε Pokémon, η αμνησία όμως δεν του επιτρέπει να θυμηθεί πως έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Με τη βοήθεια μίας ομάδας άλλων Pokémon, όμως, λύνει ένα-ένα τα μυστήρια αυτής της ανατροπής θέλοντας να θυμηθεί ποιος/α πραγματικά είναι.

Δεν αποκλείεται να σας θυμίζει κάτι, εφόσον υπάρχει κανονικό remake του παιχνιδιού στο Switch υπό τη μορφή του Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.