ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εντοπίστηκε λογότυπο του Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered στην SDCC

Πείτε μας τώρα πως δεν ισχύουν οι φήμες!

Πολλά μούτρα μας έχουν πει κατά καιρούς πως η σειρά Legacy of Kain ετοιμάζεται για μεγάλο comeback και η αλήθεια είναι πως και η ίδια η Crystal Dynamics, στην οποία ανήκει το IP, είχε ρωτήσει ευθέως τους fans κατά πόσο θα ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Τώρα φαίνεται πως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, χάρις σε μία φιγούρα από την Dark Horse που έκανε την εμφάνισή της στη San Diego Comic-Con 2024.

Ορισμένοι fans του παιχνιδιού που έσπευσαν να χαζέψουν και να συγκρατήσουν τα σάλια τους στην όψη αυτού του φοβερού αγαλματιδίου (εικόνες εδώ) παρατήρησαν ότι το προϊόν φέρει εκτυπωμένο το λογότυπο "Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered", ένα όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποια υπαρκτή συλλογή. Λίγο αργότερα προέκυψε η επιβεβαίωση από άτομο της Dark Horse ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο αποφεύγοντας με κάθε πιθανό τρόπο οποιαδήποτε ερώτηση του έγινε για το σχετικό logo που κουβαλά. Συνδυάζοντας όλα τα γνωστά στοιχεία, τις φήμες του παρελθόντος και το γεγονός ότι ένα licensed προϊόν φέρει τη συγκεκριμένη επωνυμία, δεν θέλει φαντασία να υποθέσουμε πως όντως η Crystal Dynamics ετοιμάζει διπλό πακέτο με remasters.

Στο αγαλματίδιο αυτό καθαυτό δεν θα μπορούσε να απεικονίζεται κάτι πιο χαρακτηριστικό από τη σύγκρουση των Raziel και Kain, και εννοείται χαιρόμαστε που πολύ πιθανό να μας δοθεί η ευκαιρία να την ξαναζήσουμε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.