ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επανακυκλοφορεί το Star Wars: Episode I: Jedi Power Battles σε κονσόλες και PC

Ανανεωμένο και γεμάτο νοσταλγία!

Από ότι φαίνεται η Aspyr έχει βαλθεί να επαναφέρει όλα τα κλασσικά Star Wars παιχνίδια και φυσικά δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό εδώ στο Save The Game. Η τελευταία της προσπάθεια δεν είναι άλλη από το Star Wars: Episode I: Jedi Power Battles, ένα side-scrolling action arcade παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2001 στο πρώτο PlayStation και στο Dreamcast kai στο οποίο οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις στρατιές των Αυτονομιστών και να βιώσουν ξανά τα γεγονότα του Phantom Menace.

Φυσικά, δεν μιλάμε μόνο για μία απλή και οπτικά πιο φρέσκια κυκλοφορία, αλλά το Jedi Power Battles θα είναι πιο γεμάτο από ποτέ. Συγκεκριμένα, 13 νέοι χαρακτήρες πέραν των αρχικού line-up έρχονται να προστεθούν τους οποίους θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε παίζοντας το παιχνίδι, όλα τα μυστικά levels και χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμα ήδη από την αρχή του παιχνιδιού, το couch co-op δύο παικτών επιστρέφει όπως επίσης και τα The Versus και Training modes που κυκλοφόρησαν στο Dreamcast, νέα lightsaber χρώματα για το χαρακτήρα σας, αναβαθμίσεις στο gameplay, στο περιβάλλον και στα μοντέλα των χαρακτήρων, καθώς επίσης και νέο main menu art.

Παράλληλα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των κλασσικών controls και πιο μοντέρνων, να πειραματιστούν με cheat codes, να ξαναπαίξουν το παιχνίδι μέσω του New Game+ και να γνωρίσουν κι άλλες εκπλήξεις για την επέτειο 25 χρόνων από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Star Wars Episode I: Jedi Power Battles θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και Steam.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...