ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επανακυκλοφόρησαν ως πακέτο τα Doom 1 και 2 έχοντας τις ανάλογες βελτιώσεις

Ενώ έρχεται και το απόλυτο ανθολόγιο!

Τα πρώτα Doom αποτελούν ιστορική κληρονομιά για τη βιομηχανία που αγαπάμε, με την id Software να τα τοποθετεί ξανά στο προσκήνιο, αφού μόλις κυκλοφόρησαν βελτιωμένες εκδόσεις για τα Doom 1 και 2, ενώ προστέθηκε ακόμα και νέο περιεχόμενο. Τα δύο αυτά games που κυκλοφόρησαν το 1993 και το 1994 αντίστοιχα επανακυκλοφόρησαν σε μορφή πακέτου, κοστίζοντας μόλις 9,99$, ενώ όσοι κατέχουν ένα από τα αυτά μπορούν να αποκτήσουν τη νέα βελτιωμένη έκδοση εντελών δωρεάν.

Τα δύο αυτά games ανασχεδιάστηκαν με τη μηχανή γραφικών KEX, που χρησιμοποιήθηκε στις πρόσφατες remastered εκδόσεις των Doom 64, Quake 1 και 2. Ως αποτέλεσμα, πλέον θα τρέχουν στα 1080p στα 60FPS σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ θα μπορούν να τρέξουν ακόμα και 4K στα 120FPS στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Επιπλέον, η έκδοση θα περιλαμβάνει ένα νέο πακέτο 25 χαρτών για το deathmatch, όπως και 6 μπόνους κεφάλαια, με ένα από αυτά να είναι ολοκαίνουριο, καθώς αναπτύχθηκε από το μηδέν από μέλη των id Software, Nightdive Studios και MachineGames.

Στη νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνεται και το multiplayer, το οποίο θα υποστηρίζει cross-platform με έως και 16 παίκτες να παίζουν είτε co-op είτε deathmatch. Προφανώς, το πακέτο αυτό έχει δεχθεί το ανάλογο ρετουσάρισμα, ενώ έχει εκσυγχρονιστεί κάπως και ο χειρισμός, όπως και έχουν προστεθεί αρκετά μικρά πραγματάκια που βελτιώνουν την εμπειρία του παίκτη. Το πακέτο των δύο αυτών ιστορικών παιχνιδιών είναι διαθέσιμο από σήμερα για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. 

Για όσους, όμως, θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία Doom, η Bethesda φρόντισε για αυτούς, αφού θα κυκλοφορήσει το ανθολόγιο με κάθε Doom Slayer. Το DOOM Anthology θα περιλαμβάνει τα 6 παιχνίδια Doom: Doom, Doom II, Doom 64, Doom 3, Doom (2016) και Doom Eternal, ενώ θα έρχεται μαζί με ένα λυτό και όμορφο steelbook, αλλά και μία ρέπλικα του όπλου BFG, που θα διαθέτει led φωτάκια αλλά και βάση στήριξης. 

Σύμφωνα με την Amazon, το DOOM Anthology θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.