ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επαναφέρει τη σειρά τένις TopSpin η 2K

TopSpin 2K25!

Μια – παραπάνω από - δεκαετία ήταν αρκετή έτσι ώστε να απουσιάζει πλήρως ένας στιβαρός next-gen τένις τίτλος από τις gaming συλλογές μας. Η 2K έρχεται μέσω των καλύτερων οιωνών να ανακοινώσει το reboot της θρυλικής sport σειράς, Top Spin, με το TopSpin 2K25. Το ολοκαίνουριο teaser trailer διακατέχει μπόλικη δράση και έντονα συναισθήματα με την μικρή κίτρινη μπαλίτσα να πρωταγωνιστεί όπως θα ήταν λογικό, σε όλα τα πλάνα.

‘’Ο κόσμος του τένις και της 2K συγκρούονται. Το TopSpin 2K25 είναι το επόμενο αθλητικό παιχνίδι που πρέπει να παίξετε από την 2K βυθίζοντας πλήρως τους θαυμαστές στον κόσμο του τένις. Το TopSpin 2K25 που αποκαλύφθηκε σε συνδυασμό με το Australian Open, το πρώτο Grand Slam του 2024, είναι τώρα διαθέσιμο για μια πρώτη ματιά.’’

Η εταιρία μας προτρέπει να μείνουμε συντονισμένοι μιας και δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάποια συγκεκριμένα features του παιχνιδιού. Φανταζόμαστε όμως πως θα κυκλοφορήσει με βάση και την ονομασία του, από την επόμενη χρονιά.

 

 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.