ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επετειακή έκδοση 30 χρόνων για το PS5 Pro, το DualSense και τα νεότερα προϊόντα του PlayStation

Όλα θα ντυθούν στις θρυλικές αποχρώσεις του PS1!

Εννοείται πως η Sony δεν θα μπορούσε να προσπεράσει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το λανσάρισμα της πρώτης gaming κονσόλας της δίχως να δημιουργήσει μία νέα σειρά προϊόντων που αποδίδει φόρο τιμής στο hardware που τα ξεκίνησε όλα.

Πέραν των διάφορων εκδηλώσεων και ψηφιακών events που είχαν ήδη ανακοινωθεί, το PlayStation μόλις αποκάλυψε και τη συλλεκτική γραμμή προϊόντων "PlayStation 30th Anniversary Collection", μέσα από την οποία προκύπτει μία καρα-συλλεκτική έκδοση του PS5 Pro, όπως και νέες μορφές των ήδη διαθέσιμων αξεσουάρ και περιφερειακών, αυτή τη φορά στολισμένων στα χρώματα του πρώτου PlayStation.

Το PS Blog μας τα δείχνει ένα-ένα, και τα μάτια μας εννοείται πως πέφτουν κατευθείαν στο PS5 Pro και το PS5 Digital Edition, που επαναφέρουν το γκρι ως χρωματική βάση και τα έγχρωμα PlayStation logos στις επιφάνειές τους. Αξιοσημείωτο για την περίπτωση του PS5 Pro το ότι θα κυκλοφορήσουν μόλις 12.300 αριθμημένα κομμάτια παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα τρομερά limited edition κομμάτι που σίγουρα θα κυνηγήσει κάθε συλλέκτης και long-time fan.

Ωστόσο, οι κονσόλες είναι μόνο η αρχή, αφού παρόμοια συμμετοχή σε όλη αυτή τη γιορτή θα έχουν και τα τριγύρω αξεσουάρ του PS5. Τόσο το DualSense, όσο και το πολύ ισχυρότερο DualSense Edge, μαζί και με το PS Portal θα έχουν και αυτά συλλεκτικές PS1-themed εκδόσεις που εννοείται θα τριγκάρουν τη νοσταλγία όλων των PlayStation fans με τη ρετρό αισθητική τους. Ειδικά το DualSense Edge δείχνει τρομερά θελκτικό, σκεπτόμενοι πως θα έρχεται στην επίσης θεματικά ανανεωμένη θηκούλα προστασίας/αποθήκευσής του.

Η Sony δείχνει να έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το να κάνει αυτή τη σειρά προϊόντων όσο πιο αντιπροσωπευτική και πιστή γίνεται στην ιστορία της, για αυτό και όσοι πάρουν το PS5 Pro Bundle θα έχουν τα περισσότερα από αυτά που αναφέραμε συν καλώδια, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια επίσης αλλαγμένα ώστε να θυμίζουν τα αντίστοιχα παρελκόμενα των 90's.

Τα pre-orders για όλα τα παραπάνω (άγνωστες οι τιμές για την ώρα) θα ανοίξουν στις 26 Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία τους να πραγματοποιείται στις 21 Νοεμβρίου!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.