ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έφτασε και Ελλάδα το εκπτωτικό bundle του PS5 με το Modern Warfare III

Από τις καλύτερες προσφορές που έχει δεχθεί η κονσόλα μέχρι σήμερα!

Από σήμερα μπορείτε να βρείτε σε συγκεκριμένα ελληνικά καταστήματα το νέο PS5 bundle, το οποίο εμπεριέχει την original disc drive έκδοση του PS5 και έναν κωδικό με ψηφιακό αντίτυπο του επερχόμενου Call of Duty: Modern Warfare III. Ωστόσο είναι η τιμή του αυτή που μας εκπλήσσει, εφόσον το συγκεκριμένο πακέτο θα πωλείται προσωρινά (μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για την ακρίβεια) στις ελληνικές αλυσίδες έναντι 499.99€. Στην τιμή που αγοράζαμε δηλαδή την κονσόλα στο launch της πλέον παίρνετε και το νέο Call of Duty, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει και μόνο του στις 10 Νοεμβρίου.

Αυτή η ευκαιρία δίνεται στους Έλληνες καταναλωτές ως πρώτη από τις αρκετές προσφορές που θα τρέξει η Sony μέσα στον Νοέμβριο, δεδομένου του ότι περιμένουμε και την εκπτωτική περίοδο της Black Friday προς το τέλος του μήνα. Θα είναι επίσης μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον κόσμο να αγοράσει το "παλιό" PS5, εφόσον από τα μέσα του Νοέμβρη θα αρχίζει η παγκόσμια αντικατάστασή του από τα refreshed, μικρότερα μοντέλα.

Αν έχετε ήδη την κονσόλα και ενδιαφέρεστε μονάχα για το παιχνίδι, μην ξεχνάτε πως τρέχουμε διαγωνισμό στο Instagram προφίλ μας, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν/μία από εσάς να κερδίσει δωρεάν το παιχνίδι! Κάντε κλικ εδώ για δείτε τους όρους και να συμμετάσχετε!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.