ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έφτασε το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο NBA 2K25

New engine, new tricks!

Ο Αύγουστος είναι πάντοτε ο μήνας των αποκαλύψεων για τα νέα παιχνίδια της εκάστοτε επερχόμενης σεζόν. Ένας κανόνας που ισχύει ειδικά για τίτλους με ετήσια κυκλοφορία και τον οποίο αποφάσισε να τηρήσει κατά γράμμα με το καλημέρα σας η 2Κ Sports, η οποία μας παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer του νέου NBA 2K25. 

Όπως μπορούμε να δούμε και παρακάτω και να διαβάσουμε στο σχετικό blog, η 2Κ επενδύει πολλά στο νέο installment της σειράς θέλοντας να κρατήσει τα ηνία στον χώρο του sports gaming. Για το λόγο αυτό έκανε ειδική μνεία στην νέα updates που έχει προσθέσει στην ProPlay, την “μηχανή” που κινεί το ηλεκτρονικό παράλληλο σύμπαν του NBA.

“Ρεαλισμός, customization και ελευθερία είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τα φετινά gameplay updates, συμπεριλαμβανομένου κι ενός εκ των πιο σημαντικών updates στην gamapley engine μας εδώ και χρόνια” – Mike Wang, Gameplay Director της Visual Concepts

9.000 νέα animations έχουν εισαχθεί στην ProPlay μηχανή, εκ των οποίων πολλά αφορούν σε dribbling, signature shots και styles, αλλά και off-the-ball κινήσεις, προσφέροντας, όπως λέει η 2K, το πιο ρεαλιστικό gameplay μέχρι και σήμερα. Φυσικά, για να το υποστηρίξει αυτό δεν χρειάζονται μόνο animations, αλλά όπως φαίνεται και η εισαγωγή μίας ολοκαίνουργιας dribbling engine, ύστερα από 15 χρόνια, η οποία συνοδεύεται από νέα συστήματα που αφορούν την επίθεση και την άμυνα της ομάδας σας. Τέλος, αλλαγές υπόσχεται η εταιρεία και στο A.I. του παιχνιδιού, ενώ έχει εισαγάγει και το Learn 2K mode, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να εξοικειωθούν με όλες τις νέες λειτουργίες του παιχνιδιού.

Κλείνοντας να πούμε πως οι παραπάνω βελτιώσεις θα έρθουν μόνο στις PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC εκδόσεις, με την προηγούμενη γενιά κονσολών να μην λαμβάνει κάποιο γενναιόδωρο update.

Το NBA 2K25 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου σε PS5, Xbox Series X|S, PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...