ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιβεβαιώθηκαν οι ελληνικές ομάδες του EA Sports FC 25

Με μία μεγάλη επιστροφή!

Λίγες μέρες απομένουν πλέον για να κυκλοφορήσει το EA Sports FC 25, με τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να έχουν φυλάξει μερικά χρήματα για το τέλος του μήνα. Δυστυχώς, για ακόμα μία χρονιά σε παιχνίδι της γνωστής σειράς της EA, το ελληνικό πρωτάθλημα απουσιάζει, με ελάχιστες ελληνικές ομάδες να συγκαταλέγονται στη λίστα ομάδων του παιχνιδιού.

Παίζοντας λίγο με τα φίλτρα της επίσημης λίστας που αποκαλύπτει τα ratings των κορυφαίων παικτών της τελευταίας προσθήκης του franchise, μπορούμε να εντοπίσουμε τόσο τα πρωταθλήματα, όσο και τις ομάδες που θα εμπεριέχονται μέσα σε αυτό. Όπως είπαμε, για ακόμα μία χρονιά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα βρίσκεται στο EA Sports FC, με μόλις τέσσερις ομάδες να προέρχονται από την Ελλάδα.

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συναποτελούν την τετράδα της ελληνικής εκπροσώπησης στο επερχόμενο ποδοσφαιράκι, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει ξανά, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας, στη σειρά. Αντίστοιχα, η Κύπρος θα έχει έναν και μόνο εκπρόσωπο στο νέο EA Sports FC 25, και αυτός δεν είναι άλλος από τον ΑΠΟΕΛ. 

Στο κομμάτι των εθνικών ομάδων, ούτε φέτος θα επιστρέψει η Εθνική Ελλάδος.

Το EA Sports FC 25 πέρα από το φρεσκάρισμα που θα προσφέρει μάλλον με το gameplay του, θα διαθέτει ένα ολοκαίνουριο mode, με ονομασία 5v5 Rush, το οποίο θα διαφοροποιεί κάπως τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Το νέο παιχνίδι της EA κυκλοφορεί σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.