ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη DLC και sequel για το Lies of P

Ψήνονται πραγματάκια στην Κορέα.

Η σημερινή μέρα γνωρίζαμε πως θα εμπεριείχε τη δημοσίευση ενός Director's Letter Video από τον επικεφαλής ανάπτυξης του Lies of P και δεν ήταν ψέμα. Σε αυτό είδαμε τον director του παιχνιδιού, Ji Won Choi, να σχολιάζει αρκετά θέματα που αφορούν την πολύ πρόσφατη επιτυχία της ομάδας του, δίνοντάς μας και μία θολή, αλλά υπαρκτή εικόνα του μέλλοντος του νέου αυτού IP. 

Αρχικά ο ηγέτης του project μας μίλησε για τις πωλήσεις του Lies of P και ένα μεγάλο update που έρχεται, λίγο πριν να μεταβεί στο τι θα ακολουθήσει από εξτρά περιεχόμενο. Το DLC, που ήδη γνωρίζαμε πως υφίσταται, αναφέρθηκε πολλαπλώς ως προτεραιότητα της NEOWIZ στην παρούσα φάση, βλέποντας μόνο μερικά concept arts που το αφορούν. Αυτό που δεν γνωρίζαμε - ή τουλάχιστον δεν είχε ειπωθεί ρητά - είναι πως οι devs του έχουν ήδη σχέδια για συνέχεια, για δεύτερο παιχνίδι στο ίδιο σύμπαν, κάτι που απλά εκτοξεύθηκε ενδιάμεσα στον μονόλογο του director.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα είπε ο Ji Won Choi στο δικό του Director's Letter:

Με 1 εκατομμύριο πωλήσεις να έχουν ήδη καταγραφεί και πολλαπλάσιους συνολικούς παίκτες, το Lies of P σίγουρα θεωρείται μία από τις αξιοσημείωτες περιπτώσεις της χρονιάς και η Souls κοινότητα φαίνεται να συμφωνεί πως κέρδισε το δικαίωμα ενός sequel.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.