ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Epic Games Store μοιράζει καθημερινά από ένα δωρεάν game για τα Χριστούγεννα

Η αρχή γίνεται με το Bloons TD 6.

«Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις», λέει ο σοφός λαός. Έτσι η Epic είπε να πραγματοποιήσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν και σας μεταφέραμε τον περασμένο μήνα και να συνεχίσει μία παράδοση που μπαίνει πλέον στον τρίτο χρόνο της. Ποια είναι αυτή ; Μα φυσικά το μοίρασμα δωρεάν παιχνιδιών στο κατάστημα της για την περίοδο των Χριστουγέννων.

To χριστουγεννιάτικο giveaway ξεκινάει σήμερα και διαρκεί μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κλείσετε το 2022, έχοντας προσθέσει 15 νέα games στη συλλογή σας, ξεκινώντας από το συμπαθέστατο 3D tower defense παιχνίδι Bloons TD 6.

{youtube}PvFaD6g6yzk{/youtube}

Όπως και όλα τα δωρεάν καλούδια που προσφέρει το Epic Game Store, έτσι και τα παιχνίδια της προσφοράς θα είναι διαθέσιμα μόνο για 24 ώρες και θα ανανεώνονται καθημερινά γύρω στις έξι το απόγευμα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ξεκίνησαν και οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Bloons TD 6.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88