ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίδειξη δυνάμεων για τη Zelda στο νέο gameplay trailer του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Εξερευνήστε το Still World!

Ενόψει της επερχόμενης Zelda κυκλοφορίας για το Nintendo Switch μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε άλλη μια «εξερευνητική ματιά», μαζί με λίγα ακόμα σημαντικά στοιχεία που θα συμμετέχουν στο Echoes of Wisdom. Το νέο τρέιλερ εστιάζει στις combat ικανότητες της Zelda καθώς και τους τρόπους όπου θα μπορέσουμε να διασχίσουμε το Hyrule. Τις περιοχές έχουν κατακλύσει μώβ ρήγματα τα οποία έχουν δημιουργήσει στον κόσμο μια «στασιμότητα», το λεγόμενο Still World. Αυτή τη φορά τα σκήπτρα παίρνει η μονάκριβη βασίλισσα μας με σκοπό της, ως πρωταγωνίστρια, να αποκαταστήσει την κανονικότητα στον κόσμο, σώζοντας τον Link και τον πατέρα της.

Το τρέιλερ εστιάζει αρκετά στο combat του παιχνιδιού. Για πρώτη φορά βλέπουμε τη Zelda να παίρνει Swordfighter form όταν βρίσκει ένα μυστηριώδες σπαθί καρφωμένο στο έδαφος. Με αυτήν της τη μορφή θα μπορέσει να μεταμορφωθεί σε μια ατρόμητη πολεμίστρια που όμως θα διαρκεί για μόλις λίγα λεπτά. Μπορούμε να επιλέξουμε να επιτεθούμε κατά μέτωπο, με τη βοήθεια των echoes, είτε με κάποιους... ιδιαίτερους τρόπους. Για παράδειγμα να κοιμηθούμε στο κρεβάτι μας.

Η περιγραφή του βίντεο συγκεκριμένα αναγράφει: «Καθώς εξερευνούμε το Still World η Zelda θα βρει ένα μυστηριώδες σπαθί που θα τις επιτρέπει να μεταμορφωθεί σε μια πανίσχυρη ξιφομάχο για μικρό χρονικό διάστημα και να παλέψει με τους εχθρούς κατά μέτωπο.»

«Με αυτήν της τη δύναμη, μπορεί να προχωρήσει μπροστά όταν το μονοπάτι της είναι μπλοκαρισμένο, να χτυπήσει από μόνη της τους εχθρούς και να μονομαχήσει παρέα με τα echoes. Ο μετρητής του σπαθιού μπορεί να αναπληρωθεί με τη συλλογή ενέργειας που θα βρίσκουμε στο Still World.»   

Καθώς τα επίπεδα του κόσμου είναι διασπασμένα το ένα από το άλλο και αιωρούνται, η μετάβαση μας θα είναι επίσης αρκετά «δημιουργική». Μπορούμε ουσιαστικά να χρησιμοποιήσουμε τα items στο inventory μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε με υποτιθέμενη γέφυρα ή ένα σκαλοπάτι ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα άλμα με καλύτερες προοπτικές. Μέσω του μοναδικού μας σπαθιού θα μπορούμε επίσης να γκρεμίσουμε εμπόδια ή να ανοίξουμε το δρόμο μας μπροστά.

Πολλοί χαρακτήρες που θα συναντήσουμε εκεί θα μας κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Ο μηχανικός Dampé για παράδειγμα, δημιουργεί automatons. Πανίσχυρα gadgets τα οποία μόλις ενεργοποιηθούν εξαπολύουν το χάος. Για άλλη μια φορά όμως η χρήση τους μπορεί να κρύβει και κινδύνους. Υπεύθυνοι για τη χρησιμοποίηση τους θα είμαστε εμείς.

Το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου μαζί με μια ειδική Zelda έκδοση της κονσόλας του Nintendo Switch Lite.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.