ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημα αποκαλύφθηκε το νέο mobile game "Destiny: Rising"

Με gameplay trailer!

Το «Destiny: Rising», ένα νέο mobile RPG shooter, επιβεβαιώθηκε επίσημα με νέο trailer και έρχεται σύντομα σε κινητές συσκευές ως δωρεάν παιχνίδι. Αναπτύσσεται από το κινεζικό studio NetEase Games, ύστερα από επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Bungie το 2018. Το παιχνίδι διαδραματίζεται μεν στο σύμπαν του Destiny, αλλά ακολουθεί ένα εναλλακτικό timeline, πριν την εμφάνιση των Guardians και την ίδρυση του Tower.

Το Destiny: Rising θα προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να επιλέξουν από διάφορους ήρωες του σύμπαντος του Destiny, όπως την Ikora Rey, αντί να δημιουργήσουν τον δικό τους Guardian, όπως συμβαίνει στα Destiny και Destiny 2. Κάθε χαρακτήρας θα έχει μοναδικές ικανότητες και ιστορίες, με modes για single-player, co-op και competitive multiplayer. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε first ή third person, είτε μέσω οθόνης αφής ή χειριστηρίων.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει γνωστές φατρίες από το κόσμο του Destiny, όπως τους Ghosts, τους Lightbearers, τους Iron Lords και τους Warlords. Θα υπάρχει πρόσβαση σε νέες περιοχές, όπως το Jiangshi και το Red Sea Rift, ενώ οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν γνώριμους εχθρούς όπως τους Hive, Fallen και Vex. Επίσης, νέα Mythic όπλα θα εισαχθούν, τα οποία θα βοηθήσουν τους παίκτες να πολεμήσουν τις δυνάμεις του σκότους.

Το closed alpha trial για το Destiny: Rising ξεκινά την 1η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...