ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημη αποκάλυψη του TMNT: The Last Ronin

Άνοιξε τα χαρτιά της η THQ.

Το ότι υπήρχε ένα video game βασισμένο στη νουβέλα TMNT: The Last Ronin το γνωρίζαμε, εφόσον είχε ειπωθεί από παράγοντα της Paramount. Σχεδόν πέντε μήνες αργότερα έχουμε και το πρώτο teaser του, εφόσον παρέστη στο show της THQ Nordic με ένα πολύ σύντομο teaser trailer. Σε αυτό δεν βλέπουμε κάτι άλλο παρά τέσσερα κεριά να σβήνουν σταδιακά, με το τελευταίο να είναι το μόνο το οποίο διατηρεί τη φλόγα του, ως συμβολισμός της μοναδικής επιβίωσης του Michelangelo (βάσει το κόμικ).

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε και ένα concept art, με το χαρακτηριστικό «in development» να επιβεβαιώνει τα όσα ήδη γνωρίζαμε.

Όπως είχαμε μεταφέρει και στις αρχές του χρόνου, το συγκεκριμένο είναι μία πιο σκοτεινή ιστορία των Χελωνονιντζακίων, μία ιστορία εκδίκησης και το παιχνίδι εμπνέεται από τα σύγχρονα ARPG’s και τίτλους όπως τα God of War. Πλέον γνωρίζουμε και πως θα είναι μόνο current-gen κυκλοφορία, εφόσον προορίζεται για PC, PS5 και Xbox Series X|S, αν και φαίνεται να απέχουμε πολύ ακόμα από το να το πιάσουμε στα χέρια μας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι αναπτύσσει η Black Forest Games, η ομάδα που είχε αναλάβει την επαναφορά των Destroy All Humans! στις τωρινές κονσόλες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.