ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημη υποστήριξη του UEFA Euro 2024 στο FC 24

Πήρε την άδεια για τη διεθνή ευρωπαϊκή διοργάνωση η EA.

Από νωρίς η Electronic Arts φλεξάρει τη διατήρηση των κονέ της παρότι έχασε το "FIFA" από το όνομα των παιχνιδιών της, ανακοινώνοντας ήδη το γεγονός πως έχει δώσει τα χέρια με την UEFA για την κάλυψη του Euro στο παιχνίδι της. Το τουρνουά UEFA Euro 2024, που θα λάβει χώρα στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι, θα εισαχθεί ως mode και με επιπλέον περιεχόμενο στο FC 24, γιορτάζοντας αυτή την αγαπημένη δραστηριότητα των κορυφαίων εθνικών ομάδων της ηπείρου μας.

Ως ambassadors αυτού του in-game event βλέπουμε τους Jack Grealish, Ousmane Dembélé, Federico Chiesa, Florian Wirtz, Virgil Van Djik και Alvaro Morata. Όσοι παίξουν το FC 24 μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου του 2024 θα λάβουν μάλιστα μία ειδική κάρτα κάποιου εκ των παραπάνω στο Ultimate Team, οι οποίες θα αρχίσουν να μοιράζονται από τις 18 Δεκέμβρη.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο update θα ανανεώσει όλα τα ρόστερ και τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων εθνικών ομάδων όσο πλησιάζουμε προς το Euro και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί με την περίπτωση της Εθνικής Ελλάδας άπαξ και οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ καταφέρουν να σφραγίσουν την πρόκρισή μας, αφού να θυμίσουμε πως δεν εκπροσωπούμαστε στο ποδοσφαιράκι ούτε φέτος.

Μακάρι να περάσουμε και μακάρι να μπούμε στο FC 24! 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.