ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Capcom επιβεβαιώνει πως αναπτύσσει το επόμενο μεγάλο Resident Evil

Με τον director του RE7 στο τιμόνι!

He said the thing! Μολονότι πιστεύαμε ότι η παρουσία του RE7 στο Capcom Next θα ήταν καθαρά τυπική, εφόσον υποτίθεται θα αφορούσε μόνο την iOS/Mac έκδοσή του, ο Koshi Nakanishi είχε άλλη γνώμη. Ο άνθρωπος που ηγήθηκε της δημιουργίας του έκλεισε το showcase της Capcom ξεστομίζοντας πως πράγματι, ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του ένα νέο Resident Evil, για το οποίο δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω, παρά να το επιβεβαιώσει και πως ελπίζει να ανυπομονούμε για αυτό.

Πολύ γρήγορα δήλωσε πως δεν ήταν σίγουρος για την κατεύθυνση που θα ακολουθούσε μετά το RE7: Biohazard, αλλά μετά και το δέσιμο με το RE Village ξέρει πια τι θέλει να κάνει. Από τις πληροφορίες που έχουμε απ' τους απανταχού leakers, το RE9 δεν θα έρθει νωρίτερα από το πρώτο μισό του 2025, οπότε υπάρχει ακόμη χρόνος για την Capcom να προετοιμάσει την παρουσίασή του. Στο παρελθόν ο Koshi Nakanishi, πέραν του RE7 έχει εργαστεί και στα RE5, RE: The Mercenaries 3D και RΕ: Revelations.

Αν όντως το επόμενο κεφάλαιο της mainline σειράς Resident Evil κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 μαζί με το Monster Hunter Wilds, θα μιλάμε σίγουρα για μία από τις πιο επικερδείς χρονιές της ιστορίας της.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.