ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ubisoft ετοιμάζει remakes για πολλά Assassin's Creed

Παρόμοια στρατηγική με τα Prince of Persia και Splinter Cell.

Εν ψυχρώ και απροειδοποίητα ξεστόμισε ο Yves Guillemot το γεγονός ότι η Ubisoft θα επαναφέρει στο σήμερα μερικά παρελθοντικά games του Assassin's Creed franchise. Ο CEO της Ubisoft έδωσε διάφορες απαντήσεις για τα IPs της εταιρείας και το μέλλον τους και ανάμεσα σε αυτά βρέθηκε φυσικά και το AC που περιμένει πολλές-πολλές κυκλοφορίες, είτε πρόκειται για ολοκαίνουρια entries είτε για remakes.

Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση που του έγινε για το κατά πόσο θα διατηρηθεί αυτή η "ποικιλία" μεταξύ των linear, μικρότερων projects και των μεγάλων open world RPGs, ο Guillemot είπε:

"Πρώτον, οι παίκτες μπορούν να είναι ενθουσιασμένοι για κάποια remakes, τα οποία θα μας επιτρέψουν να ξαναδούμε μερικά από τα παιχνίδια που δημιουργήσαμε στο παρελθόν και να τα εκσυγχρονίσουμε. Υπάρχουν κόσμοι σε μερικά από τα παλαιότερα παιχνίδια Assassin's Creed που εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πλούσια. Δεύτερον, για να απαντήσω στην ερώτησή σας, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από άποψη εμπειριών. Ο στόχος είναι τα παιχνίδια Assassin's Creed να βγαίνουν πιο τακτικά, αλλά όχι να είναι η ίδια εμπειρία κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που έρχονται, συμπεριλαμβανομένου του Assassin's Creed Hexe, που έχουμε ανακοινώσει, το οποίο θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το Assassin's Creed Shadows. Θα εκπλήξουμε τον κόσμο, νομίζω."

Τα βλέμματα και οι σκέψεις όλων στρέφονται αυτομάτως στο πρώτο Assassin's Creed και στο Black Flack. Ο original τίτλος έχει ζητηθεί από μεγάλο μέρος της κοινότητας να δεχθεί το remake treatment, ενώ το AC IV είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο, εφόσον αρκετοί αξιόπιστοι insiders συμφωνούν πως εδώ και καιρό έχει προθερμαίνεται για να ξαναβγεί στην αγορά ανανεωμένο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.