ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημο: Μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Nintendo Switch

Τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί ένα Nintendo Direct.

Ύστερα από άπειρες φήμες που έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες η Nintendo αποφάσισε να πάρει επίσημη θέση, ξεκαθαρίζοντας το πότε θα μάθουμε για το διάδοχο του Nintendo Switch. Μαζί με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, προέβη στης εξής δήλωση:

«Εδώ Furukawa, ο πρόεδρος της Nintendo. Θα κάνουμε μία ανακοίνωση σχετικά με τον διάδοχο του Nintendo Switch εντός αυτού του οικονομικού έτους. Θα έχουν περάσει πάνω από εννέα χρόνια από τότε που ανακοινώσαμε την ύπαρξη του Nintendo Switch τον Μάριο του 2015. Θα πραγματοποιήσουμε ένα Nintendo Direct αυτό τον Ιούνιο αποκαλύπτοντας τους επόμενους τίτλους του Nintendo Switch για το δεύτερο εξάμηνο του 2024, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως δεν θα γίνει καμία αναφορά στον διάδοχο του Nintendo Switch κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης.»

Το οικονομικό έτος λήγει τον Μάρτιο του 2025, πράγμα που σημαίνει πως η ανακοίνωση του πιθανού Nintendo Switch 2 θα γίνει νωρίτερα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Για την ιστορία το Nintendo Switch διανύει τον έβδομο χρόνο από τότε που κυκλοφόρησε, μετρώντας πάνω από 141 εκατομμύρια πωλήσεις κονσολών παγκοσμίως, με κορυφαία παιχνίδια σε πωλήσεις κατά σειρά να είναι τα Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons και Super Smash Bros. Ultimate.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.