ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημο το Horizon Zero Dawn Remastered με πολλές οπτικές αναβαθμίσεις

Κυκλοφορία στις 31 Οκτωβρίου!

Το ESRB είχε προετοιμάσει το έδαφος για την εν λόγω ανακοίνωση, και πλέον ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά από το δίδυμο Guerrilla Games και Nixxes Software. Το Horizon Zero Dawn Remastered αποτελεί τη βελτιωμένη έκδοση του original παιχνιδιού του PS4, η οποία έρχεται για να το φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στα τεχνικά πρότυπα του Horizon Forbidden West.

Ως παιχνίδι που θα αξιοποιεί το horsepower ακόμα και του επερχόμενου PS5 Pro, το Horizon Zero Dawn Remastered θα ανεβάζει την ευκρίνεια των visuals του ακόμα πιο κοντά στον Θεό - λες και δεν ήταν ήδη εντυπωσιακό -, θα αξιοποιεί τις γρηγορότερες ταχύτητες των νεότερων PlayStation κονσολών, θα προσφέρει ποιοτικότερη ηχητική εμπειρία με την εφαρμογή του 3D audio, και θα περιλαμβάνει πάνω από 10 ώρες re-recorded διαλόγων, ξαναγυρισμένων animations, και αναδράσεις στο DualSense, που δεν υπήρχαν στο κανονικό παιχνίδι και επί PS4.

Το πόσο αισθητές θα είναι όλες αυτές οι αναβαθμίσεις θα το εξετάσουμε κατά την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn Remastered (σε PS5 και PC) στις 31 Οκτωβρίου.

Πολύ σημαντικό ότι, όπως ίσχυε για μερικές Director’s Cut εκδόσεις και άλλα remasters, το Horizon Zero Dawn Remastered θα αποκτάται με 10€ από όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι του PS4! 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.