ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Metroid Prime 4: Beyond θα κυκλοφορήσει το 2025

Όνομα, πρώτο τρέιλερ και παράθυρο κυκλοφορίας!

Μην τρίβετε τα μάτια σας, μην τσιμπιέστε, δεν ονειρεύεστε! Το καλύτερο Nintendo Direct της σύγχρονης ιστορίας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το "ξεχασμένο" αλλά καρα-αναμενώμενο Metroid Prime 4. Η Nintendo προέβη επιτέλους στα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού που μας πρωτο-υποσχέθηκε πίσω στην E3 2017 και ακούσαμε τελευταία φορά το 2019. Για πρώτη φορά στάθηκε έτοιμη να μας δείξει in-game πλάνα και να μας ανακοινώσει τον επίσημο τίτλο του, Metroid Prime 4: Beyond. 

Στο τρέιλερ βλέπουμε, ποια άλλη, τη Samus Aran να προσγειώνεται σε ένα Galactic Federation Research Facility και την κάμερα να γυρνά στην καθιερωμένη first-person οπτική. Αμέσως μετά η Samus αρχίζει να χρησιμοποιεί το missile launcher της για να εξοντώσει μερικά εξωγήινα πλάσματα, μετά σκανάρει τα κουφάρια τους για πληροφορίες και στην πορεία τυλίγεται σαν μπάλα για να εισχωρήσει σε αεραγωγούς και στενούς διαδρόμους, όλα εκ των οποίων είναι πράγματα που έκαναν και τα προηγούμενα - θρυλικά αν μου το επιτρέπετε - Metroid Prime.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Nintendo μας έδωσε ένα τελευταίο, φανταστικό πανοραμικό πλάνο, δείγμα της τεχνικής του προόδου, λίγο πριν επιβεβαιώσει πως το Metroid Prime 4: Beyond θα κυκλοφορήσει μόνο για το Switch μέσα στο 2025. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως θα αποτελέσει cross-gen κυκλοφορία ανάμεσα στο Switch και τη νέα κονσόλα που ετοιμάζει η Nintendo.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.