ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το The Last of Us Part II Remastered έρχεται τον Ιανουάριο του 2024

Διέρρευσαν τα πάντα από το PS Store.

[UPDATE]: Η Naughty Dog επιβεβαίωσε τα όσα διέρρευσαν. Ορίστε το trailer του παιχνιδιού:

Συζητήθηκε επίσης και το πώς θα μεταβαίνουν οι κάτοχοι της PS4 έκδοσης στο PS5 remaster. Η αναβάθμιση θα κοστίζει 10€, ενώ τα pre-orders θα ξεκινήσουν στις 5 Δεκεμβρίου!

[Αρχική δημοσίευση]: Για άλλη μία φορά η ίδια η Sony καταλήγει να leak-άρει την επιστροφή ενός The Last of Us παιχνιδιού, ξανά μέσα από ηλεκτρονικό της κατάστημα. Στο Part I ήταν το PS Direct, στο Part II Remastered έφταιξε το PS Store, εμφανίζοντας πρόωρα στη βάση δεδομένων του όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτά που συζητούσαμε νωρίτερα μέσα στη μέρα. Το The Last of Us Part II υπάρχει και με το παραπάνω και θα κυκλοφορήσει από ό,τι φαίνεται μόνο για PS5, τουλάχιστον στην αρχή, στις 19 Ιανουαρίου του 2024.

Τα δεδομένα έχει ανεβασμένα στην ιστοσελίδα του ξανά ο Tom Henderson και το Insider Gaming, προσφέροντάς μας το όνομα, την ημερομηνία, το εικαστικό και την περιγραφή του προϊόντος, με την τελευταία να δείχνει πως θα υπάρξουν και μικρές προσθήκες. Υπάρχει και trailer του παιχνιδιού που μας προετοιμάζει για όσα θα περιγράψουμε παρακάτω, δείχνοντάς μας και μερικά κρυστάλλινα, 60FPS πλάνα του παιχνιδιού που συγκέντρωσε πάνω από 300+ GOTY επαίνους και τρόπαια.

Ορίστε όλες οι βελτιώσεις που θα συναντήσουμε στο The Last of Us Part II Remastered, συγκριτικά με την enhanhed PS4 έκδοση, όπως θα εμφανίζονται στην περιγραφή του παιχνιδιού:

  • Μια σειρά από βελτιώσεις γραφικών ζωντανεύουν τον όμορφο, αλλά και επικίνδυνο κόσμο
  • Η οπτική απόδοση εξάγει καθαρό 4K στο Fidelity Mode
  • Βελτιωμένα loading times που επιτρέπουν τη γρηγορότερη έναρξη της δράσης
  • Πλήρης εφαρμογή των τεχνολογιών του DualSense

Ένα ξεχωριστό τμήμα του κειμένου αναφέρεται στους "νέους τρόπους να παίξετε", περιγράφοντας ένα νέο mode και ορισμένες εισαγωγές:

  • Τα Lost Levels επιτρέπουν να εξερευνήσετε τρία νέα επίπεδα που δεν είδατε στον original τίτλο και βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης
  • Παίξτε ελεύθερα την κιθάρα σας στο Guitar Free Play, που περιλαμβάνει unlockable μουσικά όργανα
  • Νέα unlockable character και weapon skins για τις Ellie και Abbie

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο νεοφερθέν "No Return", ένα roguelike survival mode, στο οποίο θα πρέπει να επιβιώνετε όσο περισσότερο μπορείτε ανά run διαφόρων encounters και με μοναδικά gameplay traits για διαφορετικούς playable χαρακτήρες (και καινούριους).

Τα τυπικά απέμειναν, δηλαδή περιμένουμε πια μόνο τη Naughty Dog και το PlayStation να επιβεβαιώσουν την αλήθεια: Το The Last of Us Part II Remastered έρχεται στις 19 Ιανουαρίου του 2024 στο PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.