ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επισημοποιήθηκε το remake του Brothers: A Tale of Two Sons

Κυκλοφορεί σε λίγους μήνες!

Μέσω των The Game Awards 2023 ήρθαν να επιβεβαιωθούν οι φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ώρες και αφορούσαν το Brothers: A Tale of Two Sons Remake, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσημα πλέον στις 28 Φεβρουαρίου του 2024 για PS5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam, Epic Games Store και GOG.

«Το A Tale of Two Sons Remake αφηγείται ξανά πιστά το αξιομνημόνευτο σπαραξικάρδιο ταξίδι των αδερφών Naia και Naiee καθώς παίρνουν μέρος σε μια αποστολή να σώσουν τη ζωή του ετοιμοθάνατου πατέρα τους».

Ο πολυβραβευμένος indie τίτλος του Josef Fares, δημιουργού του ‘It Takes Two’ και ‘A Way Out’, είχε πρώτοκυκλοφορήσει το μακρινό 2013 για PS3 και Xbox 360, καταφέρνοντας να αποσπάσει μεταξύ άλλων το βραβείο του Best Innovation στα βραβεία BAFTA την ίδια χρονιά. Το remake επιμελείται η Avantgarden (Last Day of June, Murasaki Baby) και θα εκδόσει η 505 Games όπως ακριβώς και τότε.

 «Φτιαγμένο πάνω στην Unreal Engine 5, κάθε βήμα στο ταξίδι των αδερφών είναι επανασχεδιασμένο με πολύ φροντίδα από την αρχή για την πιο συναρπαστική ιστορία, παραμένοντας πιστοί στο αυθεντικό παιχνίδι».  

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.