ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Epistory – Typing Chronicles για PC

Another week, another freebie from Epic.

Δεν είναι κάθε μέρα Σάββατο ακόμα και αν αφορά την Epic, με το indie αυτής της εβδομάδας να μην έχει τιτανομέγιστες περγαμηνές. Ωστόσο, ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο από το εξώφυλλο.

{youtube}YQ0zGYsHaVI{/youtube}

Στον κόσμο του Epistory αναλαμβάνουμε τον ρόλο της μούσας καβάλα πάνω σε μια τεράστια αλεπού με σκοπό να «ξεδιπλώσουμε» το περιβάλλον μας. Σε αυτό το περιβάλλον όλες οι κινήσεις περνάνε μονάχα από το πληκτρολόγιό μας, οπότε ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τα χαμαιλεοντικά σας χαρακτηριστικά. Παλέψτε με εχθρούς, λύστε γρίφους και δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε επικές μάχες ακόμη και αν δυσκολεύεστε, μιας και ο τίτλος διαθέτει adaptive difficulty ανάλογο των ικανοτήτων σας. Τέλος, για τους φανατικούς του multiplayer υπάρχει και arena mode για πολύωρες αναμετρήσεις ως την κορυφή των leaderboards.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Epistory – Typing Chronicles.

Το Epistory – Typing Chronicles θα είναι διαθέσιμο έως τις 26 Ιανουαρίου στις 18.00 στο Epic Games Store και θα αντικατασταθεί από το Adios.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88