ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται και στο PS5 το open-world RPG Where Winds Meet | State of Play

Με νέο gameplay trailer!

Μέσω του τελευταίου State of Play έκανε την επανεμφάνιση του με gameplay πλάνα το Wuxia-inspired RPG ‘Where Winds Meet’, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο με την κυκλοφορία του πλέον και σε PlayStation 5. Δυστυχώς στο 2-λεπτο περίπου trailer δεν συμμετείχε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μέσω του PlayStation Blog ο παραγωγός του Everstone Studio, Beralt Lyu, έδωσε στο κοινό λίγες ακόμα πληροφορίες που αφορούν τον καινούριο τίτλο της εταιρίας.

«Έχουμε αφιερώσει 5 χρόνια στη δημιουργία του επικού μας wuxia open-world action-adventure RPG παιχνιδιού, οπότε ανυπομονούμε πραγματικά να το φέρουμε σε όλους εσάς τους οπαδούς του PlayStation. Το Wuxia είναι ένα είδος μυθοπλασίας και κινηματογράφου με πολεμιστές από την αρχαία Κίνα που παρουσιάζονται συχνά χρησιμοποιώντας υπεράνθρωπες πολεμικές τέχνες – σκεφτείτε το Crouching Tiger, το Hidden Dragon ή το House of the Flying Daggers. Μετά, σκεφτείτε εσάς ώς έναν νεαρό/νεαρή ξιφομάχο παίρνοντας την ευκαιρία να τελειοποιήσετε αυτές τις καταπληκτικές Κινέζικες πολεμικές τέχνες, να βελτιώσετε τη μαχητική σας ικανότητα ή το πιο ενδιαφέρον – να λύσετε γρίφους και να διασχίσετε το απέραντο τοπίο μας».

Το Where Winds Meet διαδραματίζεται σε μια εποχή που στην Κίνα είναι γνωστή ως η περίοδος των Πέντε Δυναστειών και των Δέκα Βασιλείων. Η Everstone χρησιμοποίησε αυτή την χρονική περίοδο μιας και εντός αυτής υπήρχαν μεγάλες αναταράξεις και αλλαγές, πράγμα που για τους δημιουργούς φαντάζει ένα ιδανικό σενάριο, έτσι ώστε ο νεαρός μας πρωταγωνιστής να σκαλίσει το δικό του μονοπάτι, ανακαλύπτοντας μέσω του σεναρίου που θα περιέχεται στο παιχνίδι, το μοναδικό πεπρωμένο του.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.