ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται το Goat Simulator Remastered μέχρι το τέλος του 2024

Περιέχει όλα τα GOATED DLCs μαζί!

Από το πουθενά εμφανίστηκε η γνωστή κατσίκα, στα μεγαλύτερα βάθη του “Remasters Ward” όπως αποκαλείται στο τρέιλερ. Ναι, είναι αλήθεια, στα δέκατα γενέθλια της σειράς, το παιχνίδι που ξεκίνησε ως πρωταπριλιάτικο αστείο στα γραφεία του σουηδικού στούντιο Coffee Stain, όχι μόνο ζει ακόμα αλλά και βασιλεύει με το νέο του remaster.

Θα περιέχει όλα τα προηγούμενα DLCs, μαζί και με το “Buck to School”, ένα DLC πακέτο που ως τώρα αφορούσε μόνο την έκδοση του παιχνιδιού στα κινητά. Επίσης, η επιλογή του “Mutator Menu” θα είναι διαθέσιμη, που επιτρέπει την άμεση επιλογή όλων των κατσικίσιων ηρώων μας, ανά πάσα στιγμή, μέσα από το Pause Menu, οπότε προσοχή μην τους μπεεερδέψετε.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί πως τα γραφικά θα είναι ανανεωμένα, νέοι φωτισμοί, textures και assets έχουν μπει στο παιχνίδι για να έχουν όλοι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους προσομοιωτές κατσίκας σήμερα.

Το Goat Simulator Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το 2024 σε PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5.

Κώστας Σκουρογιάννης's Avatar

Κώστας Σκουρογιάννης

Λατρεύω και ασχολούμαι με όλα τα media και την τεχνολογία γενικότερα, αλλά όταν θα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, πάντα με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι θα με βρεις!