ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στηρίξτε την ανάπτυξη του Eresys από Έλληνες developers

Το επόμενο project των δημιουργών του The Shore.

Ομολογουμένως, το The Shore αποτέλεσε ένα από τα πιο φιλόδοξα και εντυπωσιακά games που έχουμε δει να κυκλοφορούν από ελληνικά χέρια. Παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις του Άρη Δραγώνη μετά από εκείνη την προσπάθεια, γνωρίζαμε για το Eresys, το επόμενο παιχνίδι που αναπτύσσει ο Λαρισαίος δημιουργός, που πλέον όχι μόνο έχει απτό footage να μας δείξει, αλλά έχει ιδρύσει και την indie εταιρεία του, Dragonis Games. 

Όσον αφορά στο Eresys αυτό καθαυτό, έχουμε ακόμα ένα video game βασισμένο στο lore και τα σύμπαντα του H.P. Lovecraft, αυτή τη φορά όμως έχουμε ένα horror game με co-op τεσσάρων παικτών. Μέσα από το παρακάτω trailer μπορείτε να δείτε πόσο ατμοσφαιρικό είναι και αυτό το project του Άρη Δραγώνη, αφού το φρικιαστικό του setting και τα αποπνικτικά τοπία αποτελούν για ακόμη μία φορά selling points του συγκεκριμένου τίτλου.

Να τονίσουμε πως η Dragonis Games τρέχει crowdfunding καμπάνια στο Kickstarter, ώστε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται και να υλοποιηθεί στο έπακρο το όραμά της. Απολαύστε:

{youtube}eYQCqjaVaDU{/youtube}

Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το Eresys, μέσα από το δελτίο τύπου που μας παρείχε η Dragonis Games:

Το Eresys διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό πυκνό δάσος στο οποίο είναι κρυμμένες μερικές από τις οντότητες της μυθολογίας του Lovecraft. Όπως βλέπουμε κι από το Gameplay video πολλές από αυτές κάνουν την εμφάνιση τους και οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με αυτές. Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι οι 4 παίκτες (cultists) θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους για να έχουν την ευκαιρία να επιβιώσουν στο μυστηριώδες δάσος.

Η Dragonis Games είναι μια μικρή ομάδα που αποτελείται από 3 άτομα και εδρεύει στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα από τον Άρη Δραγώνη (CEO & 3D Artist), τον Alexander Gorbenko (Marketing Director) και τον Θεοφάνη Γαβριηλίδη (PR & Community Manager). Μετά την μεγάλη επιτυχία του The Shore, με πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές στο Youtube Trailer, η ομάδα δοκιμάζει τις δυνάμεις της ξανά στην παγκόσμια αγορά των videogames ετοιμάζοντας το Eresys. Ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε την Virtual Reality έκδοση του The Shore σε συνεργασία με την HTC.

Για να στηρίξετε οικονομικά την εξαιρετική προσπάθεια πίσω από το Eresys, κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην crowdfunding σελίδα του παιχνιδιού. Επίσης, σας συνιστούμε να προσθέσετε το παιχνίδι στη wishlist σας στο Steam.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88